Höstlista med lite tips!

 

1. Vad är det bästa med hösten?
Det absolut bästa måste nog vara alla dessa färger. Som fotofanatiker är miljöns skiftning i färg rena drömmen. Jag älskar även hur jordig luften känns. Ultimat myskänsla!

2. Vad kommer du äta i höst?
Förmodligen kommer rostad Längtan i kombination med prästost och makrillsfilé vara den mest utjatade maten i slutet av året om man säger så. ;)

3. Vad kommer du dricka i höst?
Chailatte. Jag är inte ett så stort fan av kaffe... eller latte. Men Chailatte är så jäkla gott! Det är som julafton i en kopp. Kan inte bli bättre. Om du inte redan testat på chailatten på Espresso House är det ett måste! (tips: beställ take away och visa ditt studentkort så får du 20% rabatt istället för bara 10%) ;)

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Förmodligen min långa svarta klänning från Brandy Melville i kombination med min underbara halsduk från Monki och ett ändlöst antal oversized jumpers.

5. Vad gör du om dagarna egentligen?
Har inte så mycket val än att gå i skolan på dagarna. Men annars spenderar jag majoriteten av min tid med att umgås med vänner eller göra små projekt.

6. Vad kommer du lyssna på?
Min spellista Sofias höst som finns på min spotify. Den består av absolut allt. Under de mörka kvällarna hamnar jag i extremt mysläge och då blir det nog extra mycket Rodriguez, Bahamas och Ulrik Munther.

7. Vad tittar du på?
Den nya säsongen av American Horror Story kommer faktiskt ut idag så kommer absolut kolla på det! Annars har även Bron väckt mitt intresse. Sen är det ju de gamla vanliga; Modern Family, Awkward och Friends.

8. Vad har du för höstplaner?
Throwback till när jag skulle resa till Thailand i höst. :') Det får bli nästa år istället.
Planerna blir därför att umgås så mycket jag kan med mina vänner och ta vara på tiden så mycket som möjligt.

 


 
 
Allmänt, Listor | Fotograf, Fotografi, Photoshop, amatörfotograf, espesso house, fotoblogg, fototips, höstinspiration, höstlista, hösttips, lista, musik, musikförslag, ny på blogg, personligt, rabatt, rabattkod, tips, ung fotograf | | En kommentar |
Upp