Gör kärlek rätt: 4 tips

 
Snark på alla wikihow-artiklar kring huruvida man får en person att gilla en tillbaka eller inte.
Jag har haft diskussioner kring det ämnet hur många gånger som helst, med alla olika kön av olika åldrar. Screw Wikihow. Så här gör du kärlek rätt:
 
 
 
1. Den Gyllene Regeln

Ingen gillar att bli lekt med. Minst sagt du. Lek därför inte med personen du är intresserad av. Behandla hen som du vill bli behandlad.
 
Fånga ögonkontakten du önskar du hade med personen, säg vad du hade velat höra från personen och agera mot personen på samma sätt som du önskar personen agerade mot dig. Ingen klagar på det faktum att någon finner dem attraktiv. Visar du att du är attraherad av en person ökar faktiskt chanserna för är personen blir mer attraherad av dig.
 
2. Kärlek är en pjäs

Föreställ dig att du sitter på en teater.
 
Det doftar svagt av gammalt tyg med en underton av rengörinsmedel. Ridån går upp och på scenen står du och personen du är intresserad av. Dialogerna är eldiga och pjäsen består av vågade uttalanden och häftiga handlanden. Karaktärerna säger vad de känner, agerar efter intresse och gör allt du velat göra men inte vågat.
 
Föreställ dig nu att du är på samma teater. Men denna gång är majoriteten av dialogen inte ens mellan huvudpersonerna. Dialogen är mellan karaktärerna och deras vänner och består av klagande och etsande kring de känslor de känner. De få uppbyggnaderna till en hintad agering leder till absolut ingenting. Du sitter nedtryckt i stolen, uttröttad av de korta spända dialogerna.
 
Vilken roll vill du spela?
 
Sanningen är den att kärlek är som en pjäs. Med rollen som huvudperson har du i alla fall femtio procents makt över vad som ska hända och huruvida pjäsen ska utspelas. Du skriver manuset till din egen kärlekshistoria. Gör den så spännande som möjligt.

3. Ge inte upp

Det finns inga drag och motdrag i kärlek. Du ska inte dra ett drag och sedan vänta på att personen ska dra sitt. Sluta se kärleken som ett spel där du passivt aggresivt visar din motspelare att det är hens tur att göra ett drag.
 
Om personen du är intresserad av inte vill upp på scen eller lyfta tärningen ska du inte ge upp. Jag vet att filmreferenser kommer få dig att himla med ögonen men proven point: Jack i Titanic, Noah i The Notebook och Gerry i P.S. I Love You. I 100% av fallen jag radade upp är det mannen som gör jobbet men snälla, det vet vi alla att det inte har någon som helst betydelse.
 
Du ska slåss för en person som du skulle vija att en person slogs för dig.
 
Min pappa säger alltid "Fungerar det inte med våld fungerar det med mer våld". Man kan tolka detta på alla möjliga sätt, inte minst ett mordiskt sådant, men jag tror att han faktiskt har rätt i vad han säger. Med en mildare omformulering: 
Fungerar det inte: Försök hårdare.
 
4. Var inte rädd.

Det sexigaste som finns kan vi väl alla enas om är när en person uttrycker och står för vad en känner?
 
Var inte rädd för vad andra eller personen du är intresserad av tycker om dig. Som jag nämnde tidigare: Alla älskar att få höra att de är attraktiva för någon. Det spelar inte så jättestor roll för vem.
 
En majoritet av de jag träffat har blivit intresserade av den person som visat ett tydligt intresse för de trots att ömsesidigheten inte funnits där från början.
 
Ingenting är hopplöst.
 
 
 
 
Allmänt, Hälsa, Listor | Fotograf, Fotografi, bra kärlekstips, canon 6d, english, fotoblogg, fotobloggare, golden rule, gyllene regeln, kärlek, kärleksexpert, kärlekstips, lista, listblogg, listor, ny på blogg, tips, ung fotograf | | Kommentera |
Upp